Nekad tā nedariet, lai nesabojātu veļas mazgājamo mašīnu: piezīme visām saimniecēm

Veļas mazgājamā mašīna ir neaizstājams palīgs katrā mājoklī, kas ievērojami atvieglo veļas mazgāšanu. Tomēr, lai pagarinātu veļas mašīnas darbības ilgumu, ir jāizvairās no dažām kļūdām.

Pirmkārt, nepārslogojiet cilindru. Liels svars nospiež motoru, gultņus, siksnu un citas detaļas, kas var novest pie nekvalitatīvas mazgāšanas un veļas mazgājamās mašīnas darbības traucējumiem.

Lai izvairītos no spēcīgas vibrācijas un trokšņa, cilindru labāk piepildīt tikai līdz pusei.

Otrkārt, nevajadzētu izmantot nekvalitatīvu pulveri vai ievietot tā pārāk daudz. Nepiemērots pulveris var viegli sabojāt veļu un izraisīt veselības traucējumus.

Ja izmantojat pārāk daudz pulvera, laika gaitā tas aizsērēs caurules un filtrus un var radīt nogulsnes uz gumijas lentēm un cilindra, kā arī nepatīkamu, noturīgu veļas smaku.

Pulveris jālieto saskaņā ar ieteikumiem uz iepakojuma.

Treškārt, neaizmirstiet iztīrīt veļas mašīnas filtrus un nodalījumus. Ja tas netiek darīts, notekas laika gaitā var aizsērēt ar gružiem, kas kopā ar lietām nokļūst cilindrā.

Tas var izraisīt noplūdes un citas problēmas. Filtri jātīra reizi mēnesī, uzraugot šo procesu.

Visbeidzot, neaizmirstiet iztīrīt kondicioniera un pulvera tvertnes. Tajos var uzkrāties netīrumi un pelējums, kas rada diezgan nepatīkamu smaku.

Lai no tā izvairītos, pēc katras mazgāšanas reizes konteinerus ir vērts noslaucīt ar drānu un vismaz reizi nedēļā mazgāt etiķa ūdenī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment